dilluns, 24 de juny de 2013

Premis Versatile

Els premis Versatile són una iniciativa blogaire, dedicada, com els Liebster, a reconèixer i fer difusió de la feina que des de tots els àmbits imaginables es fan en el món dels blogs. L'amic Rafa, responsable del magnífic bloc "Senderisme en transport públic" ha tingut el detall de pensar en nosaltres a l'hora de concedir les seves mencions. Des d'aquí, gràcies.
Ara ens toca a nosaltres. Com en Rafa, ens limitarem a concedir-ne cinc, en comptes dels quinze proposats -que ens sembla un nombre excessiu. 
Els nostres blocs triats són:
1. Receptes amb vida. http://receptesambvida.blogspot.com.es/. Un bloc de cuina que en poc temps s'ha fet un espai important entre els blocs dedicats a aquest tema. Ben explicat, ben il·lustrat, amb receptes que es poden fer de veritat i amb un nexe molt especial amb el món dels mercats.
2. Bereshit. 
http://enarchenhologos.blogspot.com.es/ Un bloc imprescindible dins l'àmbit cultural, amb magnífics treballs de recerca i divulgació de temàtiques sovint deixades de costat.
3. El bloc dels viatges. http://blocdeviatges.blogspot.com.es/ Un altre imprescindible, en aquest cas dins del món viatger. No pot passar-nos pel cap imaginar un viatge sense visitar-lo.
4. Barcelofilia.
http://barcelofilia.blogspot.com.es/ La recuperació minuciosa i sistemàtica de la Barcelona desapareguda. 
5. Sorrobloc. 
http://sorrobloc.blogspot.com.es/ Un veterà del món blocaire, que no defalleix, i a través del qual podem anar seguint les seves experiències viatgeres -constants!- però també les seves reflexions sobre el país i l'actualitat.  

5 comentaris:

 1. Moltíssimes gràcies per la distinció. Un premi sempre fa il·lusió, i menys quan no te l'esperes...
  Intentaré per part meva proposar a altres cinc blocs que cregui d'interès general per poder atorgar-lis també aquest simpàtic premi.
  Gràcies a l'impulsor, l'amic Rafa, a qui m'agradaria conèixer...!!!
  I gràcies a tu Jordi per pensar en mi
  Una abraçada a tots i en especial als altres quatre guardonats.

  ResponElimina
 2. Benvolguts: Us estic molt agraït pel premi, a Barcelofília s'intenta recordar i documentar tot allò de BCN que ja no podem veure perque el temps i l'acció dels humans ho ha fet desaparèixer. A l'octubre farem 3 anys i la veritat és que mantenir el bloc amb un treball d'actualització/ampliació d'entrades i d'incorporació permanent de noves, comporta la seva dedicació però també les seves satisfaccions, com aquesta del premi que m'heu concedit. El faig extensiu a tots els seguidors del bloc, especialmente als que em suggereixen nous articles, m'esmenen errors i em fan arribar detalls i curiositats. A tos ells i a vosaltres gràcies.

  ResponElimina
 3. Estimats companys, us agraeixo profundament aquest premi. Sempre dic que qui dóna sentit a la feina dels blogs són els seus lectors, que ens esperonen a continuar la feina i mirar de fer-la bé.

  Curiosament, havia entrat algun cop en el vostre blog i ara m'adono que entre vosaltres hi ha en Jordi d'Estació de servei.

  Una abraçada i ens anem trobant pel camí.

  ResponElimina
 4. Arribo una mica tard, però moltíssimes gràcies per aquest guardó !!! Volia aprofitar per compartir el premi amb els centenars de blocs de viatges que m'han acompanyat durant aquests anys i especialment a tots els lectors i lectores que, com diu una mica més amunt l'Enric, donen sentit a la feina... De nou, moltes gràcies i una forta abraçada !!!

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies Jordi per aquest premi, per valorar el què fem i creure que val la pena. Felicitats als guardonats i endavant a tots. Una abraçada.

  ResponElimina